Mini, però amb un gran cartell

Tona Gafarot i els músics olotins van arrencar la programació del Mini

Tona Gafarot i els músics olotins van arrencar la programació del MiniLa cantautora gironina Tona Gafarot i els seu grup de músics olotins van obrir ahir el Festival de concerts de petit format El Mini d’Olot. Prop d’un centenar de persones van asssitir al concert on Tona Gafarot va interpretar gran part dels seus temes. La programació del Mini s’allarga fins demà a la nit i compta com a escenaris sales de concerts, bars de la ciutat i instituts. Aquest matí, els cantautors locals Jessica Mellado, Tom Hagan, Ruel i Xevi Pigem han actuat a l’hora del pati als instituts la Garrotxa Montsacopa i Bosc de la Coma i a l’Escola de Belles Arts d’Olot. Aquesta nit, el cantautor solsoní Roger Mas, a més de Xebi Savats i les Mestresses de Casa, actuaran a l’Orfeó Popular Olotí a les 9 de la nit. Demà, Orella Activa, Payoponi i Senior i el cor brutal actuaran en diversos bars de la ciutat. A les 10 de la nit, la Sala el Torín acollirà les actuacions de Tomeu Penya, Xevi Pigem i Guillamino.

Deixa un comentari