Un olotí, entre els passatgers del creuer ‘Costa Allegra’ que ha patit l’accident a les Seychelles

Un olotí és l'únic gironí que anava al Costa Allegra. Foto: EFE

Un olotí és l'únic gironí que anava al Costa Allegra. Foto: EFEL’únic gironí que es troba entre els viatgers del creuer Costa Allegra que dilluns es va incendiar a l’altura de les illes Seychelles és un veí d’Olot que va contractar el seu viatge a l’agència Escalatour de Banyoles. L’home viatjava amb els 627 passatgers i 413 tripulants a bord i està previst que arribi a Catalunya avui mateix. L’olotí i dos catalans més, veïns d’Osona, tornen a casa mentre que els altres dos eivissencs han preferit quedar-se a les Seychelles.

L’olotí és un client habitual de l’agència banyolina amb la qual ja havia contractat altres creuers abans. Aquesta vegada començava a les illes Maurici, on el veí d’Olot hi va arribar amb avió, i després de 26 dies de navegació acabava el viatge a Roma. Però va ser dilluns quan el Costa Allegra va patir un incendi a la sala de màquines quan es trobava a 200 milles nàutiques, uns 370 quilòmetres, al sud-oest de les illes Seychelles. Aquest succés va deixar al vaixell sense electricitat i, per tant, sense poder engegar de nou els motors i arribar a un destí pròxim. Just ahir la nau va arribar al port de Mahé, remolcat per un pesquer francès que treballa en aquella zona. Una treballadora de l’agència ha explicat a Olot Televisió que “el seu client es troba en bon estat de salut i que tornarà avui a casa”. De moment no han volgut desvetllar les dades personals de la persona que va contractar el viatge.