Èxit de participació a la rua de carnaval de Sant Joan les Fonts

La Santjoanenca i els S'tokats han fet d'enfitrions a la rua de Sant Joan les Fonts

La Santjoanenca i els S'tokats han fet d'enfitrions a la rua de Sant Joan les Fonts

La rua de Sant Joan les Fonts ha posat el punt i final al carnaval de les comarques de Girona. Dotze colles han desfilat pels carrers principals del municipi. Tot i que aquest matí semblava que la pluja jugaria una mala jugada a la rua, finalment s’ha pogut celebrar i puntulament a les cinc de la tarda les carrosses i comparses han començat a contagiar l’alegria i la gresca. Enguany hi han participat les colles Santjoanenca i S’tokats, que actuaven d’enfitrions, Els Titots, la Gresca, La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, Els Alots, Carnavàlia de la Garrotxa, els Marrinxos, Els Gínjols d’en Bas, l’Escola Cor de Maria i els Marxosos de Santa Pau. Per primer cop la rua ha comptat amb la participació d’una colla de fora la Garrotxa, arribada de Vilamacolum. La rua ha durant gairebé una hora i mitja i, tot seguit totes les colles han pogut degustar una bona xocolata desfeta per esparar el sopar de la nit i el ball de disfresses.