Bon balanç de la botiga al carrer a Olot

L’Associació de Comerciants d’Olot valora positivament la resposta dels consumidors durant la botiga al carrer d’aquest dissabte, si bé asseguren que no ha estat la millor edició. La pluja al matí va deslluir la jornada. Els comerciants van poder recuperar les vendes durant la tarda. En definitiva, l’ACO valora positivament la botiga tant per la resposta dels consumidors, com la dels comerciants, que han portat al carrer els seus articles. La jornada ha posat punt i final a la temporada de rebaixes d’hivern a Olot, unes rebaixes que l’ACO ha qualificat d’irregular, però asseguren que seguiran treballant per portar les millors ofertes als consumidros de la comarca. A l’edició de la Botiga al Carrer d’aquest any, hi han afegit algunes novetats.

Deixa un comentari