Corominas: “la millor manera de defensar els olotins és treballant per la independència”

Josep Maria Corominas, divendres, a l'acte de l'Assemblea Nacional Catalana a Olot

Josep Maria Corominas, divendres, a l'acte de l'Assemblea Nacional Catalana a OlotL’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas, ho ha expressat sense matisos. Segons el seu parer, la millor manera de defensar els interessos dels olotins ara mateix és “treballar per la Independència”. L’alcalde ha declarat que aquesta opinió la comparteixen la majoria de regidors de la ciutat elegits a les últimes eleccions i que l’Ajuntament treballarà pel dret a què Catalunya sigui un estat propi des de la seva adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència. L’alcalde d’Olot és el vicepresident d’aquesta associació, que treballa pel dret a decidir des del món municipal. En representació d’aquesta entitat, Corominas ha participat els últims dies en la presentació pública a Olot de dues entitats independentistes: una s’ha creat des del moviment ciutadà i és l’associació Olot per la Independència. L’altra s’ha creat des de la iniciativa privada i és el nou ateneu central d’Olot.

Aquest cap de setmana s’ha presentat al públic olotí una nova entitat que treballarà per la independència de Catalunya des del món ciutadà. Es diu Olot per la Independència i és la secció local d’una entitat recentment creada a nivell nacional i que s’anomena Assemblea Nacional Catalana. La voluntat d’aquesta associació cívica és la de fer créixer el nombre de ciutadans que aposten per la independència i la d’aconseguir que se celebri un referèndum per decidir si els catalans volen independitzar-se o no de la resta de l’estat espanyol.

x