El pare d’Olot acusat de violar les dues filles admet que dormia amb elles però nega haver-ne abusat

L'acusat de violar les seves dues filles reconeix que dormia amb elles però que no les va violar

L'acusat de violar les seves dues filles reconeix que dormia amb elles però que no les va violarEl pare d’Olot acusat de violar les seves dues filles ha admès al judici que a vegades dormia amb elles, però ha negat haver-les violat. El processat, Antonio de D.C., que s’enfronta a 30 anys de presó, ha atribuït la denúncia a una venjança. Segons la seva versió, la filla gran el va denunciar perquè la renyava i no li deixava fer el què ella volia. A més, ha dit que l’actual parella de la seva exdona va ser qui va moure els fils perquè el cas acabés a judici. Les menors han declarat a porta tancada. Pel que fa transcendit, la filla gran ha explicat que el processat va abusar d’ella reiteradament. El fiscal assegura que les violacions van durar anys i que el pare amenaçava les nenes amb un ganivet.