Neix l’Ateneu Central per treballar per la independència cultural

S'ha inaugurat el nou Ateneu Central d'Olot

S'ha inaugurat el nou Ateneu Central d'OlotQui també treballarà per la Independencia de Catalunya a través de la cultura és el nou Ateneu Central d’Olot, un espai conegut pels ciutadans d’Olot situat a la plaça del Carme que ha tornat a ser reobert des de la iniciativa privada per acollir diferents mostres de la cultura catalana, des de concerts fins a exposicions passant per presentacions de llibres o també conferencies. Dissabte una conferencia va servir per inaugurar el nou local, a càrrec dels alcaldes de Vic i Olot Josep Maria Vila d’Abadal i Josep Maria Corominas, president i vicepresident de Municipis per la Independencia respectivament. L’Associació municipalista també ha donat suport a la creació d’aquest nou ateneu per a la capital de la Garrotxa.

Deixa un comentari