Vila d’Abadal busca “adeptes” per una “candidatura alternativa” a Duran i Lleida

Josep Maria Vila d'Abadal, en un moment de l'acte de dissabte a Olot

Josep Maria Vila d'Abadal, en un moment de l'acte de dissabte a OlotDurant l’acte de presentació de l’Ateneu Central d’Olot, l’alcalde de Vic Josep Maria Vila d’Abadal va declarar obertament que està buscant adeptes per presentar una candidatura alternativa a la de Josep Antoni Duran i Lleida de cares al pròxim congrés d’Unió Democràtica de Catalunya. Va dir que l’independentisme que el propi Vila d’Abadal defensa no és una invenció contemporània dins de les files d’Unió, sinó que és la recuperació de l’essència ideològica dels fundadors del partit, entre ells, l’avi de l’alcalde de Vic, Lluís Vila d’Abadal. Són declaracions a Les Notícies d’Olot Televisió.

Deixa un comentari