Conviure amb el medi ambient, amb sostenibilitat

El Centre per la Sostenibiltiat Territorial aposta per conviure amb l'entorn de manera sostenible

El Centre per la Sostenibiltiat Territorial aposta per conviure amb l'entorn de manera sostenibleAquest dissabte, el Centre per a la Sostenibilitat Territorial organitza un debat sobre els models turístics. Serà a les deu del matí a Cal Monjo, la seu del CST situada a Sant Privat d’en Bas. Comptarà amb la presència d’Ernest Cañada, membre de la ONG catalana Alba Sud, que estudia projectes alternatius de turisme sostenible que hi ha a debat a Costa Rica, a l’Amèrica Llatina. A través d’aquest exemple es pretén debatre sobre el model de turisme predominant a nivell global i les seves possibles alternatives. El Centre de Sostenibilitat de la Garrotxa és un ens relativament jove però molt actiu a nivell català. 

Deixa un comentari