La policia catalana creu que cal fer xerrades als joves sobre la violència domèstica

Els Mossos d'Esquadra de la Garrotxa fan xerrades als més joves

Els Mossos d'Esquadra de la Garrotxa fan xerrades als més jovesL’oficina de relacions amb la comunitat dels Mossos d’Esquadra ha treballat amb gairebé 2000 persones durant el 2011. Aquesta oficina té l’objectiu de divulgar la funció de la policia catalana i de treballar temes de prevenció amb diversos col·lectius socials, com la gent gran, els immigrants o els adolescents.

Fa més de deu anys que funciona l’oficina de relacions amb la comunitat dels Mossos d’Esquadra. Una oficina que aquest darrer any ha estabilitzat la seva activitat, treballant amb més de 1800 persones i fent més de 70 xerrades amb diversos col·lectius socials. Amb aquest objectiu es pretén alertar als diferents sectors socials sobre temes concrets que els poden afectar. Per exemple, són corrents les xerrades sobre estafes amb el col·lectiu de la gent gran. Altres sectors amb qui treballa l’oficina són els joves en edat escolar, els immigrants o els comerciants. Però si bé es valora en positiu el treball fet amb aquests col·lectius, la policia admet que l’hi agradaria fer més xerrades als instituts sobre violència de gènere. Uns sis agents treballen en aquesta oficina que intenta avançar-se als problemes delictius que poden afectar a la comunitat.

Deixa un comentari