20 anys de l’associació de dones ALBA

L'associació de dones ALBA compleix enguany els 20 anys d'història

L'associació de dones ALBA compleix enguany els 20 anys d'històriaAhir l’associació de Dones de la Garrotxa ALBA va commemorar el dia de la Dona treballadora a la galeria d’art les Voltes per inaugurar l’exposició ‘Dones Artistes de la Garrotxa’. Prop d’una setantena de dones hi han exposat les seves obres en un any molt especial per a l’associació ALBA. L’entitat garrotxina ha complert 20 anys d’història.

La galeria d’art Les Voltes va omplir-se de gom a gom ahir al vespre per commemorar el dia de la dona treballadora i inaugurar una nova exposició de dones Artistes de la Garrotxa. Prop d’una setantena de dones han participat en la mostra en aquesta edició. Aquest any, la diada commemorativa del dia de la dona treballadora s’ha viscut a Olot de forma molt especial, i és que l’Associació de Dones de la Garrotxa ALBA ha fet 20 anys. L’exposició es podrà visitar a la galeria d’art les Voltes fins el 22 de març. Avui, l’associació ALBA segueix amb els actes de commemoració del dia de la dona treballadora amb un col·loqui que l’entitat ha organitzat amb la presència de l’actriu Emma Vilarasau.