Les obres del carril bici d’Olot obliguen a tallar un plataner amb història

Aquest plataner ha passat a la història, deixant pas al carril bici

Aquest plataner ha passat a la història, deixant pas al carril biciAquesta setmana han començat les obres d’ampliació del tram urbà d’Olot del carri bici al carrer Pouu del Glaç. L’Ajuntament de la ciutat aposta, d’aquesta manera, per continuar aquest projecte que pretén facilitar la circulació de les bicis pel centre de la ciutat tot enllaçant fins al passeig de Sant Roc. Però el que per a molts és una aposta per la mobilitat sostenible, també té els seus efectes col·laterals. És el cas d’un plataner molt vell, amb un tronc que supera el metre de diàmetre, que adornava l’entrada d’una finca del tram final del carrer Pou del Glaç. Les obres del carril bici han obligat a tallar-lo i des d’avui deixa de formar part del paisatge urbà de la ciutat.