L’home que va robar l’ambulància a Olot torna a protagonitzar un nou incident

L'home tenia intenció de llençar una bombona de butà i increpava als vianants

L'home tenia intenció de llençar una bombona de butà i increpava als vianantsMamadou Lamarana Diallo, el jove nascut a Guinea que el passat 16 de febrer va robar una ambulància a Olot, va tornar a ser el protagonista d’un nou accident ahir divendres, aquesta vegada al carrer dels Dolors d’Olot. La policia municipal han hagut de tancar el carrer dels Dolors d’Olot perquè el jove llençava objectes des de la finestra de casa seva i increpava als vianants que passaven per la zona. Llençava sabates, papers i alguns veïns asseguren que volia llençar una bombona de butà. Per evitar danys personals, els serves d’emergències van tallar el carrer i van accedir al pis per tranquil·litzar el jove, que va ser traslladat a l’Hospital Sant Jaume per fer-li una exploració. Mamadou ja havia estat detingut i posat a disposició judicial per haver destrossat alguns vehicles aparcats al vial Sant Jordi. Quan va robar l’ambulància el jutjge el va deixar en llibertat amb la condició que es sotmetés a un tractament psiquiàtric. Però Mamadou Diallo no ha fet res de tot això i segueix ocasionant problemes.