Nitus Santos presenta la dimissió irrevocable com a entrenador de l’Olot

Nitus Santos ha presentat la dimissió irrevocable

Nitus Santos ha presentat la dimissió irrevocableEl tècnic de la Unió Esportiva Olot, Nitus Santos, ha presentat la dimissió irrevocable. Santos ha pres aquesta decisió després de no superar amb èxit els dos partits límit que s’havia marcat per canviar la mala ratxa de resultats de l’equip. Juntament amb Santos el segon entrenador, Jordi Dot, també abandona el club. La derrota de diumenge contra el Cornellà a casa per 0 a 1 va ser el detonant de la decisió. Nitus Santos ja havia avançat a Olot Televisió que passés el que passés aquest cap de setmana, es reuniria amb el president del club, Joan Agustí, per concretar el seu futur. I així va ser. Després del partit, i en una reunió llampec, es va produir aquesta trobada i es va emplaçar la junta directiva perquè ahir a la nit prengués una decisió. Però Nitus Santos ja tenia clar quin era el seu futur, i aquest ja no passa per entrenar el primer equip. El míster ha encadenat tres ascensos consecutius amb el club. En un comunicat emès per la UE Olot destaquen “l’alt nivell de relació mantinguda amb Nitus Santos, tant a nivell esportiu com humà”. A partir d’avui i fins a final de temporada el director esportiu del club, Àlex Terma, es posa al capdavant de l’equip.