Nou tram del carri bici urbà que permetrà millorar la zona d’aparcaments del Pou del Glaç

Les obres del carril bici han obligat a tallar l'accés al pàrquing

Les obres del carril bici han obligat a tallar l'accés al pàrquingAquests dies s’està construint un nou tram del carril bici d’Olot al carrer Pou del Glaç, en l’espai comprès entre el Passeig dels Desemparats i la Ronda Montolivet. Es tracta de la última transformació que pot viure el carrer abans no s’adeqüi el solar que ocupa l’antiga fàbrica Alzamora. L’objectiu és definir el pas de la ruta de bicicletes de la via verda Girona-Ripoll. A més, i segons l’alcalde Josep Maria Corominas, amb aquest tram es dota a la ciutat d’un nou equipament pensat pel turisme familiar. Les obres tenen un cost de 30.000 euros, subvencionats per complet pel Consorci de Vies verdes que depèn de la Diputació de Girona, i està previst que durin uns dos mesos. En les obres, s’ha enderrocat el mur que delimitava el Mas Clossells i l’espai d’aparcament annex, s’eixamplarà la vorera fins als dos metres i mig, i es farà el pas de canalitzacions pel futur soterrament dels serveis. Es calcula que el pàrquing perdrà unes nou places d’aparcament, però hi ha la possibilitat d’asfaltar-lo i acabar així amb els problemes que comportava aparcar el cotxe en aquest espai.

Deixa un comentari