Les patinadores del CPA Olot, protagonistes de l’espot promocional d’Olot TV que es pot veure a partir d’avui

A la imatge, les patinadores del CPA Olot composen les lletres que identifiquen Olot Televisió

A la imatge, les patinadores del CPA Olot composen les lletres que identifiquen Olot TelevisióLes patinadores del Club Patinatge Artístic Olot són les protagonistes de l’espot promocional d’Olot Televisió d’aquest 2012 i que ja s’ha començat a emetre. Les esportistes, liderades per Ricard Planiol i Ester Fàbrega, exhibeixen diferents coreografies que es barregen amb els colors corporatius de la cadena: el vermell, el verd i el blau. L’espot vol transmetre els valors de l’esforç, la perseverança i l’esperit de superació, que es promouen tant des del CPA Olot com des d’Olot TV.

Precisament amb aquestes tres màximes el club ha aconseguit ser una referència mundial i, la cadena de televisió, el mitjà de referència a la Garrotxa. “Quan ens unim, som imparables” és l’eslògan de l’espot, amb el que es vol posar de relleu la importància del treball amb equip per aconseguir qualsevol fita. Aquesta iniciativa es deu a l’estret lligam que hi ha entre el CPA Olot i Olot TV. Precisament les dues parts van firmar un conveni de col·laboració que concreta diferents accions a portar a terme conjuntament al llarg de l’any. L’espot promocional es pot veure per pantalla, a l’espai ‘OTV a la carta’ d’Olot Televisió, al web del CPA Olot -a través de www.cpaolot.cat– i, també, a les xarxa social del Facebook de la televisió i del club.