Olot.doc fidelitza el públic de la Mostra Internacional de Documentals

L'Olot.doc aconsegueix fidelitzar el públic

L'Olot.doc aconsegueix fidelitzar el públicLa 7a edició de la Mostra Internacional de Documentals Olot.doc va arribar diumenge a la seva fi. L’organització n’ha fet balanç i aquest ha tornat a ser del tot positiu. Les diferents projeccions han ocupat més de 1.400 localitats, consolidant un públic fidel que any rere any vol conèixer les novetats documentals de l’any.

Diumenge al vespre, amb la projecció del documental ‘Homes sincronitzats’, es va donar per tancada la 7a edició de la Mostra Internacional de Documentals olot.doc. Després de quatre dies d’activitats, el balanç per part dels organitzadors és del tot positiu, destacant la consolidació d’un públic fidel al gènere. Les visites han estat constants també a totes les activitats que han envoltat la Mostra, com les exposicions fotogràfiques, la Fira de Cinema de la plaça Major o el tradicional sopar de dissabte al vespre que es va poder compartir amb els convidats del documental “Jacques Leonard. El payo Chac”, un dels treballs més destacats de l’olot.doc per l’acollida per part del públic i l’interessant debat posterior. Una de les exposicions complementàries a la mostra és la de Can Trincheria, homenatge a l’antic barri ‘La Perona’ de Barcelona. Un títol que ha tingut molt bona acollida d’aquest 7è olot.doc han estat el que dijous va obrir la mostra ‘Al final del túnel’. El seu director es mostrava satisfet de participar a la Mostra de documentals d’Olot.

També han tingut molt bona acollida la projecció de la cerimònia de inauguració de divendres a la nit ‘Nostalgia de la luz’ i els dos documentals mexicans de dissabte a la tarda. També cal fer un esment important a les produccions locals que dissabte al matí van omplir el Teatre Principal i diumenge  la seu dels Catòlics amb documentals molt comentats i celebrats per a tots els asistents. Un altre dels moments estel·lars de l’olot.doc ha estat la intervenció del convidat especial de la Mostra, el neuropsiquiatre xilè Jorge Barudy que va compartir els seus coneixements amb els espectadors de la mostra el dia de la inuguració i el dissabte després del visionat de “Agnus Dei. Cordero de Dios”.

La Mostra ha arribat a la seva fi però els responsables d’aquesta experiència cultural no tardaran a començar a treballar per la 8a edició de l’any vinent.