Les obres del conjunt de Sous entren en la seva última fase

Les obres a Sous entren en el seu tram final

Les obres a Sous entren en el seu tram finalLes obres del monestir de Sant Llorenç dels Sous entren en la darrera fase, la de consolidar el monestir per obrir-lo al públic, després de 30 anys de restauració i uns 800.000 euros invertits. Olot Televisió va acompanyar un equip tècnic del Servei de Monuments de la Diputació de Girona en una visita a la restauració de Sant Llorenç dels Sous. El 1982, un grup de voluntaris van començar a explorar les ruïnes de l’antic monestir benedictí de Sant Llorenç dels Sous. Aquesta construcció data del segle IX, i s’havia convertit en el pol econòmic de l’Alta Garrotxa al llarg de l’edat mitjana. Però diversos terratrèmols van afectar el conjunt, que va ser abandonat cap al segle XVI.

Deixa un comentari