Olot Motor rep el premi al millor concessionari d’Espanya per segona vegada consecutiva

Jordi Teixidor amb el guardó que acredita a Olot Motor com a millor concessionari Nissan d'Espanya

Jordi Teixidor amb el guardó que acredita a Olot Motor com a millor concessionari Nissan d'EspanyaEl concessionari Olot Motor ha estat guardonat per quarta vegada, i per segon cop consecutiu amb el Premi Global Nissan Sales and Service Way 2011 que el consolida com la millor concessió en Qualitat de Servei de Nissan a Espanya, segons l’opinió dels seus clients.  Aquest trofeu es un alt reconeixement a la tasca desenvolupada per Olot Motor. El premi va ser lliurar el passat 14 de gener a Dubai, coincidint amb la celebració de les 24 Hores de Dubai.

El guardó Global Nissan Sales and Service Way s’atorga anualment als millors concessionaris d’arreu del món, per la seva qualitat de servei als clients. Creat l’any 2003, el té com a objectiu premiar els concessionaris que s’ajusten a tots els requeriments i directrius de qualitat que promou la marca Nissan. Jordi Teixidor, Gerent de Olot Motor, ha rebut el quart Premi valorant el treball de tot l’equip del concessionari olotí, que amb el seu esforç diari i el seu compromís han fet possible que els seus clients els hagin valorat reiteradament per damunt de qualsevol altre concessió espanyola.

Cada país opta al nomenament d’un concessionari guanyador, només si aquest acompleix les condicions que Nissan estableix. L’avaluació es basa en els resultats de les enquestes mensuals de recomanació dels clients, tant en les vendes com en operacions de postvenda del concessionari, també es puntua la conformitat dels programes d’identitat visual de la marca -el concessionari ha d’haver completat la renovació d’instal·lacions que reflexa el programa-, i també en la rendibilitat del concessionari, que haurà de ser positiva. La confiança que Olot Motor mereix a Nissan ha fet possible que tinguin al seu concessionari un dels pocs cotxes elèctrics Nissan Leaf que es troben al mercat. Olot Motor l’ofereix de manera pionera a l’Estat espanyol. El Nissan Leaf és un cotxe elèctric amb una important capacitat.

Deixa un comentari