Ferran Puig és elegit nou president d’ERC a la Garrotxa

Ferran Puig, just després de ser elegit president d'ERC a la Garrotxa

Ferran Puig, just després de ser elegit president d'ERC a la GarrotxaEl congrés comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya, celebrat aquest dissabte a Castellfollit de la Roca, ha escollit a l’alcalde de Sant Jaume de Llierca, Ferran Puig, com a nou president del partit a la Garrotxa. Puig ha estat elegit per unanimitat i substitueix a Jaume Cabanyes, que ha estat el president de la federació comarcal d’ERC durant els darrers anys i que seguirà vinculat a l’executiva. Les secretaries han quedat distribuïdes de la següent manera: Montserrat Turró, s’encarregarà de la secretaria d’organització; Pere Gómez, la d’imatge i comunicació; Jaume Cababanyes, la de política municipal; Lluís Juncà, política parlamentària; Eulàlia Massana, la de la dona; Manel Mitjà, administració i finances; Arnau Riera, noves tecnologies i xarxes socials; Martí Colleldevall, cultura; Miquel Reveter, educació; Clara Casanovas, polítiques socials i salut; Llorenç Gallego, la d’empresa i, finalment, Josep Garcia la secretaria d’activitats i associacionisme.

Amb el congrés Esquerra Republicana de Catalunya renova algunes cares que fins ara ja lideraven alguna de les secretaries. Qui no segueix és l’exregidor a Olot, Jordi Coma. Tampoc continuen Maria Jesús Ferrés, l’alcalde de Santa Pau, Josep Companys, Joaquim Rocarols o Miquel Coll.