El centre de dia de Tortellà garanteix els serveis a tota la Vall del Llierca

La residència de Tortellà garanteix els serveis socials a la Vall del Llierca

La residència de Tortellà garanteix els serveis socials a la Vall del LliercaEl centre de dia de Tortellà ha complert dos anys i ho ha fet garantint el servei encara ara a tots els veïns de la tercera edat de la Vall del Llierca que ho han sol·licitat. La capacitat d’oferir el servei des del centre encara no ha tocat sostre i, per tant, cap veí de la zona ha d’esperar perquè atenguin les seves necessitats. Divendres, el personal i els usuaris del centre van celebrar l’aniversari amb una actuació musical. El centre, gestionat pel Consorci d’Acció Social de la Garrotxa a través del personal de la residència Montsacopa d’Olot, ha estat posat com a exemple per la Generalitat com a servei proper al territori rural de la comarca.

Deixa un comentari