Civisme a Olot durant la vaga general

La vaga d'ahir només ha deixat algunes pintades a les parets de diferents espais d'Olot

La vaga d'ahir només ha deixat algunes pintades a les parets de diferents espais d'OlotA diferència de Barcelona, a la Garrotxa la vaga general va celebrar-se ahir amb civisme generalitzat a tota la comarca. El balanç final dels sindicats és que la vaga va ser seguida per un 75% dels treballadors. Un miler de persones van participar a la manifestació que es va celebrar ahir al migdia a Olot segons els sindicats, a la qual s’ha de sumar la manifestació convocada a les sis de la tarda per la CNT, a la qual van assistir-hi unes 300 persones. Segons la patronal gironina FOEG, la vaga ha estat seguida tan sols per un 10% dels treballadors a tota la demarcació. A la petita i mitjana empresa, es calcula que a tot Catalunya han fet vaga un 21% dels treballadors. L’Ajuntament d’Olot valora el civisme que en general s’ha viscut durant el seguiment de la vaga a la ciutat.

Entre les pintades que es van efectuar ahir, també n’hi va haver per a la seu del Partit Popular d’Olot. El grup munuicipal lamenta les pintades. La regidora Julia Sala, ha defensat el dret de les persones a manifestar-se i a fer vaga però sempre des del civisme i el respecte. Les pintades ahir a la seu del PP se sumen a les destroces que van fer-hi a l’entorn de la celebració de la diada de Sant Antoni. Uns brètols van forçar l’entrada de la seu, van entrar-hi, van fer-hi algunes destroces i es van emportar algunes de les cadires del pis.