La FES fomenta l’emprenedoria

fes

fesLa Fundació d’Estudis Superiors d’Olot ha iniciat unes vint sessions gratuïtes per a fomentar l’emprenedoria, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Garrotxa i el Centre d’Empreses de Les Preses. Aquest programa forma part del pla Inicia de la Generalitat de Catalunya, i subvencionat pel Fons Social Europeu. És la sisena vegada que aquest pla es desenvolupa a la Garrotxa, però és la primera que la FES, el Consell i el Centre d’empreses treballen plegats en aquest àmbit. De moment ja s’han fet dues sessions d’aquest programa, sobre màrqueting i innovació. La propera cita serà el dijous 19 d’abril, a la seu de la Fundació d’Estudis Superiors. Estarà centrada en les noves alternatives professionals i com identificar els diferents sectors de negoci.