Uns 18.000 esquiadors passen per l’estació Masella durant els últims quatre dies de Setmana Santa

masella1

masella1Des del passat dijous 5 d’abril i fins aquest diumenge 8, l’estació d’esquí gironina Masella ha rebut més de 18.000 esquiadors. Durant aquests dies festius, l’estació ha mantingut 38 pistes esquiables amb gruixos de neu pols d’entre 30 i 100 centímetres. Segons les dades aportades per l’estació d’esquí, la bona meteorologia dels últims dies festius ha afavorit les reserves hoteleres i l’ocupació dels establiments a peu de pista ha arribat fins al 85%. Si continuen les bones condicions meteorològiques, l’estació té previst obrir fins al proper 22 d’abril.

Segons l’estació d’esquí, la Setmana Santa s’ha dividit en dues parts molt clares. La primera d’elles ha estat marcada per les precipitacions i la meteorologia inestable tot i que, en la segona meitat, el bon temps i les nevades han millorat les previsions d’ocupació d’aquestes instal·lacions. Durant aquests dies festius l’estació ha mantingut oberts tots els remuntadors i totes les bases de l’estació com també la connexió Alp 2500 que enllaça les estacions de Masella i La Molina. 

Si continua el bon temps, l’estació Masella continuarà oberta ininterrompudament fins el proper diumenge 22 d’abril. D’aquesta manera, l’estació gironina seria una de les últimes estacions obertes de tota la demarcació de Girona.