La compra i venda d’habitatges torna a desplomar-se el febrer

pisos

pisosACN.- La compra i venda d’habitatges va caure aquest febrer a Catalunya un 33% respecte el mateix mes del 2011. En total van canviar de mans 4.360 pisos, 2.100 menys que un any abans, segons dades publicades per l’Institut d’Estadística espanyol (INE). Cauen les vendes en totes les demarcacions catalanes, fins a un 42% i 30% a Barcelona i Lleida, i un 6% i 5,5% a Tarragona i Girona, respectivament. Es confirma així la tendència a la baixa d’un sector que ja acumula dos anys continuats de descens de les vendes i que en els últims quatre anys ha perdut vora el 60% de la seva activitat. Al conjunt de l’Estat, les vendes van caure un 32% el febrer, amb un total de 30.745 transmissions d’habitatges registrades.

Deixa un comentari