L’ocupació a la Garrotxa durant la Setmana Santa ha estat del 85%, semblant a l’any passat

turisme_olot

turisme_olotLa Setmana Santa a la Garrotxa va començar ara fa deu dies amb una bona ocupación als càmpings, si bé, en termes generals, l’ocupació que s’ha registrat els primers dies ha estat lleugerament inferior a l’any passat. Les dades, però, han remuntat a partir de dijous amb l’inici dels dies festius, arribant fins als registres del 2011 i acomplint les previsions del sector per a aquesta setmana. Els allotjaments de la Garrotxa han registrat un 35% d’ocupació en termes generals a la primera part de la Setmana Santa, mentre que des de dijous i fins ahir, l’ocupació ha estat d’entre el 80 i el 85%. Els dies festius, s’ha mantingut el nombre de turistes i de visitants, amb unes reserves d’allotjaments similars a les de l’any passat.

Deixa un comentari