Milloren l’accessibilitat d’algunes voreres d’Olot a petició de MIFAS

mifasEn un intent de fer cada cop una ciutat més accessible i adaptada a les persones amb mobilitat reduïda, l’Ajuntament d’Olot ha atès les peticions de la delegació a la Garrotxa de MIFAS i en els darrers dies ha enllestit diferents treballs de millora a les voreres des del carrer Joaquim Vayreda i resseguint el riu Fluvià fins el parc de les Móres. Els treballs han tingut un cost de prop de 14 mil 300 euros.

Un seguit d’actuacions urbanístiques efectuades aquests dies a Olot han permès retirar els elements barradors per a persones amb mobilitat reduïda que existien a Olot, al carrer Joaquim Vayreda, a l’entrega amb la ronda Fluvià; la reparació de trams de paviment de formigó, vorades i rigoles en mal estat a la vorera sud de la ronda Fluvià (des del carrer Joaquim Vayreda fins al pont de les Móres), la construcció de dos guals adaptats a la ronda Fluvià, a la cruïlla amb el pont de les Móres, i la construcció d’un gual adaptat a l’accés al pont de les Móres, just davant del parc. Les altres obres que inclou l’adjudicació i que es duran a terme en els propers dies són l’adequació d’un nou embornal, la modificació del gual existent i la construcció d’un nou gual adaptat davant l’accés a l’escola Bisaroques, a més del canvi de reixes d’un desguàs en mal estat al carrer Llosa, davant del passeig de la Muralla.

Deixa un comentari