Les ‘Aigües’ de Marissa Calbet es mouen per Olot

fons_art_galeria_aiguesFins el 4 de maig la galeria FontsdArt Olot acull l’exposició Aigües de l’artista de Reus Marissa Calbet. Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, l’especial admiració envers les arts plàstiques de Calbet es va convertir, poc a poc, en una necessitat vital d’expressar sobre la tela la seva creativitat interior, i va començar a pintar l’any 2005. Va entrar a formar part, temporalment, del col.lectiu Art-21, així com de l’Associació de pintors El Pinzell Trempat de Reus.

Actualment és membre de l’Associació Internacional de Belles Arts de FrançaCom2art, i forma part del grup de nova creació 9grupart. Amb una especial atenció als olis, ja sigui amb pinzell o amb espàtula, ha adquirit en pocs anys una acurada força creativa que l’ha portat a treballar en diverses temàtiques i a evolucionar ràpidament en la seva plasticitat. Fins la Galeria Fonsdart d’Olot ha portat algunes de les millors mostres de la seva particular visió del mar. Els en mostrem un tast.

x