Les campanes de la Garrotxa, d’Osona, el Ripollès i la Cerdanya sonaran a l’uníson en homenatge al poeta Jacint Verdaguer

olot_aeri

ACN.- Les campanes d’Osona, el Ripollès, la Garrotxa i la Cerdanya sonaran a l’uníson el proper 10 de juny a les set de la tarda en homenatge al poeta Jacint Verdaguer. Aquest dimecres s’ha presentat a Vic el ‘Dia de la Memòria’, una iniciativa sorgida de la societat civil i amb el suport d’Òmnium Cultural que té per objectiu fer un reconeixement a totes aquelles persones que han treballat i lluitat per la llengua i la cultura del país. Un dels impulsors, Joan Orriols, ha explicat que la data escollida coincideix amb l’aniversari de la mort del poeta Jacint Verdaguer i, a banda de fer sonar les campanes, durant la diada les corals del territori interpretaran el ‘Cant de la Senyera’.

x