Les Preses lliura 12 pisos de protecció oficial

les_preses_pisosEl director de Promoció de l’Habitatge, de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Albert Toledo, i l’alcalde de les Preses, Pere Vila, van lliurar ahir al matí 12 pisos amb protecció oficial al sector sud-oest de les Preses. Aquests pisos formen part del Pla de xoc que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va presentar per adjudicar els habitatges buits de la Generalitat.

L’Agència de l’Habitatge de catalunya i l’Ajuntament de les Preses, han lliurat un total de 12 pisos de lloguer amb i sense opció de compra al sector sud-oest del municipi. Per accedir als pisos de lloguer amb opció de compra s’han presentat 26 sol·licituds; 23 s’han admès i 3 s’han exclòs per no complir els requisits de la normativa o per manca de documentació. En el cas del lloguer, s’han admès 15 instàncies i s’han exclòs 10 de les 25 presentades. Ahir es va fer el lliurament de les claus a 12 habitatges però durant aquestes properes setmanes s’acabaran d’omplir per la demanda que hi ha en llista d’espera. Els pisos de lloguer amb opció de compra estan situats a l’avinguda de l’Estació i disposen de tres dormitoris i una superfície de 75 a prop de 80 metres quadrats, i l’import de la renda és de 326 a 344 euros mensuals, amb una plaça d’aparcament vinculada. Els habitatges es tronben al carrer dels Teixos, tenen un dormitori i una superfície de 43 a 47 metres quadrats. El preu de renda mensual és de 173 a 192 euros i no tenen places d’aparcament.

x