Neix un portal web que oferirà els millors descomptes de diversos establiments de les comarques gironines

giroval

girovalACN.- Quatre joves emprenedors gironins del món de la comunicació han creat un portal gironí de compra en grup que oferirà “els millors descomptes” dels establiments de les comarques gironines. El projecte, que funciona a nivell estatal i internacional, ja compta amb 200 establiments col·laboradors i un miler de persones registrades. Els interessats ja poden subscriure’s al portal i a partir del proper 23 d’abril començaran a rebre un correu diari amb les ofertes més interessants. Els descomptes seran sempre d’establiments d’oci, benestar, gastronòmics i de lleure d’arreu de la demarcació. Cada oferta tindrà un comptador que indicarà el temps restant que queda per la compra.

Segons la nova empresa, la pàgina de subscripció a aquest nou portal ja està activa des de fa setmanes i tothom que ho desitgi ja es pot registrar a la web escrivint el seu correu personal i escollint la població gironina que més li interessa. Quan al portal entri en funcionament, d’aquí a deu dies, tots els subscrits rebran un correu diari amb les ofertes actives de cadascuna de les poblacions que es podran comprar durant 24 hores. 

Els descomptes seran sempre d’establiments gironins d’oci, lleure, benestar, bellesa, restaurants i espectacles. Els usuaris tindran la opció de canviar els GiroVals, és a dir fer les compres, en amplis terminis d’entre 3 i 6 mesos. Cada oferta publicada al portal tindrà un comptador que indicarà el temps restant que queda per poder fer la compra. 

Si un usuari decideix comprar o regalar un GiroVal ho podrà fer mitjançant targeta de crèdit o via Paypal. Pocs minuts després rebrà el tiquet GiroVal, un document, que haurà de bescanviar a l’establiment en el termini previst que marqui la oferta. 

De moment, el portal ja compta amb més de 200 establiments col·laboradors i un miler de subscriptors. Una quantitat que, segons l’empresa, es “superarà ràpidament” gràcies a les diverses accions que es realitzaran mitjançant les xarxes socials. 

L’equip que ha creta aquest nou portal són un conjunt de quatre emprenedors gironins. En concret, es tracta de la publicista Mercè Planas, l’informàtic David Collell, el creatiu Albert Riera i la periodista Judit Arroyo. Aquest projecte ha estat seleccionat per format part dels premis Yuzz que organitza la Fundació Banesto per a joves emprenedors. Segons els organitzadors, d’entre una seixantena de projectes que es van presentar als premis, el portal www.GiroVal.cat va ser un dels 20 seleccionats per rebre assessorament al llarg d’un any i optar al premi estatal d’aquest concurs.