L’Olot s’avança al marcador però acaba deixant escapar els tres punts contra el Santboià (1-3)

olot_espanyol

L’Olot ha deixat escapar aquest diumenge a la tarda els tres punts del Municipal d’Esports després de predre 1 a 3 contra el Santboià. Tot i això, els d’Àlex Terma han començat obrint el marcador quan tot just s’havien disputat tres minus de partit. L’autor del gol ha estat Manel Sala. Els olotins han dominat tota la primera part. A la represa, Manel ha tingut una bona ocasió per ampliar la distància però el porter visitant ha estat molt hàbil. Al 55′ el Santboià ha marcat l’empat (1-1) gràcies a un cop de cap de Jordi Martínez. Deu minuts més tard, al 65′, de nou Martínez ha avançat el seu equip al marcador. Però els visitants, que són un equip amb uns bons registres de victòries (vuit victòries en els últims onze partits) han rematat la feina amb l’1 a 3 final, amb un gol de Cristian després d’un contraatac. Això passava al minut 75′ i al 70′ Dani Alonso ha vist la segona targeta groga i l’Olot s’ha quedat amb 10.