Mor un veí d’Olot que va patir un accident a Cabanelles

accident_cabanelles

accident_cabanellesOTV/EL PUNT AVUI.- Ha mort Antoni Fernández de Castro y de Trincheria, escultor d’Olot conegut popularment com DDT i que fa ara fa quinze dies va patir un accident de trànsit a Cabanelles. L’accident va passar l’1 d’abril quan el vehicle que conduïa, un BMW, va sortir de la caterrera N-260 per on circulava en direcció a Figueres i va encastar-se contra un arbre. Com a resultat de l’impacte, la seva dona, Anna Maria Rius Verdaguer, de 81 anys, va quedar atrapada i van haver d’intervenir els Bombers per rescatar-la. El conductor va patir ferides lleus. Tots dos van ser traslladats amb helicòpter a un hospital de Barcelona i hores és tard la dona va morir com a conseqüències de les lesions que va patir.