Dimiteix el regidor i portaveu de PxC a Olot, Moisès Font

moiss_font

moiss_fontEl regidor i portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament d’Olot, Moisès Font, ha presentat la sol·licitud per deixar l’acte de regidor, segons ha pogut saber Olot Televisió. Font podria presentar la renúncia dijous de la setmana vinent, quan és previst que es celebri el ple ordinari de la corporació. Moisès Font haurà estat cinc anys com a regidor al consistori olotí conduint a PxC fins a ser la tercera força a l’Ajuntament de la capital de la Garrotxa. En una entrevista a Les Notícies d’Olot Televisió, Font ha assegurat que “la renúncia és exclusivament per motius personals i no té a veure amb la ideologia del partit”. El fins ara número 2, Ignasi Mulleras, serà el portaveu del partit al consistori i la renúncia de Font permetrà a Rosa Llandrich, la número 3, a entrar a l’Ajuntament d’Olot. 

Deixa un comentari