El 3 de juliol es celebrarà el judici per la propietat de la plaça de braus

plaa_braus

plaa_brausEl proper tres de juliol es celebrarà el judici que ha de determinar si la Plaça de Braus torna a mans dels accionistes. Aquest migdia s’ha celebrat l’audiència prèvia i les dues parts han retificat les seves posicions. El consistori defensa que la propietat és de l’Ajuntament i els accionistes aleguen que s’ha alterat el contracte inicial al prohibir les curses de braus. L’advocat dels accionistes, Joan Pérez, ha explicat a Olot Televisió que “es remeten al document que es va signar fa molts anys i en el qual s’estipula que se cedeixen les instal·lacions al consistori sempre i quan es facin curses de braus” i, això, ha afegit “no s’ha complert”. Per part del consistori l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha explicat que “els advocats ens diuen que l’Ajuntament n’és el propietari” i “no és viable reclamar que s’hi facin curses de braus quan la Generalitat les ha prohibit a Catalunya”. Corominas ha dit que aquest equipament “s’ha de defensar per la multitud d’usos que pot tenir, usos culturals”.