Girona serà seu del TEDxUdG, un esdeveniment internacional d’intercanvi de coneixement

ted

tedACN.- La Universitat de Girona organitza per primera vegada un esdeveniment TED (Technology, Entertainment and Design). Es tracta d’una jornada internacional que van néixer fa 25 anys als EUA on es comparteixen iniciatives i idees. La universitat gironina és la primera de l’Estat que, de manera presencial, aconsegueix la llicència per organitzar aquest esdeveniment que, en edicions anteriors, ha tingut ponents com Bill Clinton o Bill Gates. Girona ha decidit centrar el TEDxUdG, que es farà el 10 de maig, en aspectes relacionats amb el turisme, l’aigua, el patrimoni cultural o la robòtica. Entre els ponents confirmats hi ha Marcel Swart, Ramon Brugada, Josep Antoni Donaire, Eduard Muntaner i Xavi Ribas.

Els esdeveniments TEDx són trobades en les quals es convida pensadors i científics a exposar idees innovadores, idees que valguin la pena, que moguin iniciatives que puguin canviar el món. Tot el contingut que genera la trobada es difon, tant per part dels ponents com dels assistents, de manera gratuïtament a la xarxa a través del web del TED (http://www.ted.com/tedx) .