30 dies d’ultimàtum per l’alcalde de Castellfollit de la Roca

castellfollit

castellfollitFa un any i mig de la sentència del tribunal de Justícia que va obliga l’Ajuntament de Castellfollit, el 8 d’octubre del 2010, a enderrocar la tercera planta del nou edifici consistorial. El fet és que l’alçada de l’edifici no complia amb la normativa. Un any i mig després, l’edifici continua intacte, tot i que la sentència del tribunal Superior de Justícia era ferma. Avui, el Jutjat contenciós número 1 de Girona ha dictat una resolució judicial segons la qual es donen 30 dies a l’Ajuntament de Castellfollit per enderrocar la planta de l’edifici i complir amb la sentència. Si no, se li obrirà a l’alcalde del municipi, Moisès Corominas, un expedient per desovediència judicial. A més, s’obligarà a l’Ajuntament de Castellfollit a pagar 50 euros per cada dia de retard. El Govern local de Castellfollit, doncs, té 30 dies per enderrocar la tercera planta del nou edifici de l’Ajuntament.

x