Base Font Esports patrocina la nova equipació d’Olot TV

roba_otv

roba_otvLa diada de Sant Jordi és un bon dia per promocionar el producte local. Per exemple, producte de l’estreta relació amb la Plaça Mercat i l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa ens ha portat a elaborar el ‘menú romàntic’ de la diada. I encara un altre. Amb la voluntat de promocionar el comerç de la ciutat per Sant Jordi estrenarem la nova equipació corporativa. Són aquestes camisetes i jaquestes que veuen, confeccionades per l’establiment Base Font Esports d’Olot i que lluiran, a partir de dilluns, els professionals d’Olot Televisió. Són peces de roba de temporada; polos màniga curta per l’estiu i jaquetes per l’hivern. Des d’aquí donar les gràcies als responsables de la botiga per la bona predisposició i pel suport.

x