El Sant Jordi es viurà a Olot Televisió i des de la Plaça Major d’Olot

nens_sant_jordiPer la Diada de Sant Jordi els carrers del centre d’Olot s’omplen de parades de llibres i roses. Enguany la ubicació serà diferent perquè la jornada coincideix amb el mercat setmanal i s’instal·laran des de la plaça rector Ferrer fins a la Plaça Major. Olot Televisió no hi faltarà. Com ve sent habitual l’equip de la Televisió de la Garrotxa treballa per oferir-los un programa especial que podran veure durant les hores habituals d’emissió de Les Notícies. El programa de Sant Jordi s’oferirà des del plató que s’instal·larà durant tot el dia a la Plaça Major d’Olot. Des d’allà entrevistarem els autors del llibres locals, veurem les imatges de les parades, escoltarem poesia i contes d’alumnes d’escoles d’Olot, proposarem un menú gastronòmic especial per celebrar el Sant Jordi i donarem idees per fer feliç a la vostra parella en un dia tant especial. En definitiva, serem al carrer per viure la diada amb tots vosaltres.