‘Cagaburro’ per aconseguir diners

cagaburroDavant la crisi econòmica i les escasses possibilitats d’empreses i institucions per col·laborar amb les diferents iniciatives cíviques, l’Escola de Futbol Bosc de Tosca se les ha enginyat per recaptar fons d’una manera molt original. La iniciativa es diu Cagaburro i es durà a terme el 9 de juny a les quatre de la tarda a les instal·lacions del club. Vegin en què consisteix.

L’Escola de Futbol Bosc de Tosca posa en marxa l’activitat anomenada Cagaburro. Des de fa alguns dies, han posat a la venda butlletes per participar en un concurs. Són 3.200, tantes com les parcel·les en què es dividirà un dels camps del club. El dissabte 9 de juny, es deixaran anar 5 burros, cadascun amb un color diferent. L’empresa Rucs i Someres és qui posa els burros per a aquesta original activitat. Hi haurà 5 grans premis a repartir, depenent del color del burro, valorats tots ells entre 600 i 700 euros. Els premis no són acumulables. Les bases del joc estan ben clares, però per si queda algun dubte, es poden consultar a la pàgina web del club: www.boscdetosca .com

Deixa un comentari