L’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot recapta diners pel Centre de Distribució d’Aliments

eoi

eoiAmb motiu de la diada de Sant Jordi, van ser moltes les entitats que van decidir recaptar fons a partir de la venda de llibres i roses. La iniciativa d’una d’elles encara continua. Es tracta de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot. Els professors i alumnes de l’escola han decidit fer un recapte de diners per al Centre de Distribució d’Aliments a partir de la venda, no només de llibres, sinó també d’articles de segona mà. La campanya acull els diners, no només del preu dels articles, sinó també de la voluntat que els compradors vulguin deixar a la capsa. En principi, aquesta campanya havia de durar entre la Diada de Sant Jordi i ahir, però encara queden alguns articles, que es posen a la venda durant el que queda de setmana.