‘Els volcànics’ i ‘La nova Trinca’ al guateque de Sant Joan les Fonts

guateque_fans

guateque_fansAquest diumenge es celebrarà, a Sant Joan les Fonts, una nova edició del Guateque de Ràdio Sant Joan. El grup convidat en aquesta ocasió per amenitzar la festa és ‘La Nova Trinca’, el grup successor del trio de Canet sorgit arran d’un programa de televisió. Al concert també hi tocaran el grup garrotxí ‘els Volcànics’.

La patata, Mort de gana, El Baró del Bidet, Mollerussa mon amour… potser els més joves no relacionen què representen aquests títols, però més d’un l’hi haurà vingut a la memòria la dècada dels setanta i vuitanta, l’època on el grup de La Trinca va gaudir de la seva màxima popularitat. Però les seves cançons tornen ara reencarnades en la Nova Trinca, un grup sorgit d’un programa de televisió organitzat pel mateix Trio de Canet. La Nova Trinca serà aquest diumenge a Sant Joan les Fonts, al gran guateque de Ràdio Sant Joan. Els responsables del guateque han escollit la Nova Trinca perquè hi ha moltes generacions que coneixen la seva música. L’espectacle, que té una durada de dues hores, començarà a les sis de la tarda i les entrades es posaran a la venda una hora abans. A més de la Nova Trinca, al guateque també hi participarà el grup garrotxí ‘Els Volcànics’. L’entitat Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta, FANS, també hi posa el seu gra de sorra en aquesta activitat, organitzada pel programa de Ràdio Sant Joan ‘Queda’t amb nosaltres’.

 

Deixa un comentari