Francesc Coll: “El turisme esportiu pot ser un revolsiu pel sector hoteler”

la_perla

la_perlaEl turisme esportiu és una oportunitat pel sector de l’hostaleria. Així ho considera el gremi de la Garrotxa que veu amb molt bons ulls que la comarca sigui un pols d’atracció d’aquest tipus de client. La mostra és el campionat de Catalunya d’Hoquei, que es va celebrar aquest passat cap de setmana, i que va omplir les places hoteleres d’Olot.

Aquest apart hotel d’Olot és un dels que es pot beneficiar del turisme esportiu. Segons els seus responsables, incidir en aquest sector és vital pel gremi perquè aporta un tipus de client que s’adapta al que ofereixen. Per Francesc Coll, el sector necessita obrir al màxim el ventall de possibilitats i treballar en un objectiu: desestacionalitzar el turisme de la comarca i provocar que durant tot l’any arribin clients. L’Hotel La Perla d’Olot és un complex que ofereix els serveis necessaris pel turisme esportiu; es troba pràcticament al centre de la ciutat i a poca distància de les principals infraestructures esportives.

Deixa un comentari