Quan l’hoquei revoluciona una ciutat

hoquei

hoqueiUn dels esdeveniments esportius que ha contribuït que els allotjaments d’Olot hagin registrat una bona ocupació aquest cap de setmana ha estat la Mitja Marató del Club Natació Olot. L’altre, ha estat del Campionat de Catalunya Júnior d’Hoquei que s’ha celebrat al Pavelló d’Esports durant tot el cap de setmana. pl Pavelló ha registrat una gran assistència de públic durant tots els dies de competició. Els 8 equips van oferir un gran espectacle i van demostrar amb joc perquè han arribat a les finals. Al final, la victòria se la va endur el Futbol Club Barcelona, que va derrotar a la semifinal al Tordera, l’altre favorit a priori, i va guanyat la final per 6 a 3 davant del jove equip del Shum Maçanet.

Els olotins que disputaven aquestes finals han demostrat el seu gran nivell de joc. Marc Julià, del Futbol Club Barcelona, ha anat de menys a mes i ha acabat les semifinals i finals demostrant el perquè juga a l’OK lliga. Per la seva part, l’Aniol Mangas, del Mataró, ha estat un dels jugadors mes destacats del campionat, especialment en el partit contra el Barcelona, que van guanyar per 5 a 2 i on Mangas va anotar 3 gols. Al final, l’olotí va aconseguir la 4a posició final amb el seu equip. El Clup Patí Hoquei Olot ha volgut agrair a la gent del club que ha treballat durant aquests dies per que aquest campionat sigui un èxit. El club no ha parat de rebre felicitacions per part de la Federació Catana de Patinatge.

Deixa un comentari