El CPA Olot aconsegueix el tercer lloc al campionat d’Europa de Patinatge i es classifica pel Mundial

cpa_olot_2012_blanes

cpa_olot_2012_blanesLes patinadores del grup de show gran del CPA Olot han aconseguit el tercer lloc al campionat d’Europa de Paninatge que ha arrencat aquest divendres a Blanes amb la coreografia ‘Alter Ego’. Aquest és un molt bon resultat perquè les classifica directament pel Mundial d’aquest any. La medalla d’or és per la gran actuació del grup italià Royal Eagles amb ‘We have a dream’. El Reus Deportiu, actual Campió d’Espanya, ha obtingut la segona posició amb l’actuació ‘Carta blanca’. També és destacable la medalla de bronze aconseguida pel CPA Tona en la categoria de Grups Juvenils amb el programa ‘Origami’. En aquesta categoria la medalla d’or i la de plata han anat a parar en mans italianes. Italian Show ha aconseguit pujar a lo més alt del podi amb ‘The garden of vanities’. Per aquest dissabte queda pe resoldre els grups petits, on el Blanes Fundació intentarà oferir una medalla a la seva afició.