Calen cadenes per circular des de Vilallonga de Ter fins a Setcases, al Ripollès

ACN.- La neu que ha caigut a les últimes hores al Pirineu de Girona obliga els a circular amb cadenes aquest dilluns al matí per la carretera GIV-5264 al tram entre Vilallonga de Ter fins a Setcases, a la comarca del Ripollès. Així mateix, també és obligatori l’ús de cadenes a la carretera GIV-4012 de Planoles a Planès. Segons el Servei Català de Trànsit és obligatori l’ús de cadenes en aquests dos trams des de del voltant de dos quarts de nou d’aquest matí.

El Servei Català de Trànsit ha indicat que també s’ha de circular amb cadenes en quatre carreteres més a la demarcació de Lleida. Són la carretera L-511 des d’Abella de la Conca a Coll de Nargó, la C-563 de Josa i Tuixén a Gòsol, la C-462 al tram entre la Coma i la Pedra i Tuixent i la C-28 per accedir al Port de la Bonaigua.