Solidaritat amb l’Ajuntament

strubell_st_jaume

strubell_st_jaumeEl passat divendres el diputat per Girona de Solidaritat per la independència, Toni Strubell, es va reunir amb l’alcalde de Sant Jaume de Llierca, Ferran Puig, per parlar sobre la futura ubicació de la planta de triatge comarcal que s’ha d’instal·lar en aquest municipi. Strubell coincideix amb Puig sobre la idoneïtat de canviar l’emplaçament de la planta, i portar-la dins del polígon industrial de Sant Jaume. Per aquest motiu Solidaritat farà una pregunta al Parlament de Catalunya sobre aquesta qüestió. Aquesta reunió s’engloba en un conjunt de trobades que manté l’alcalde de Sant Jaume amb diferents forces polítiques per aturar la decisió del Consell Comarcal de traslladar la planta de triatge als terrenys de Can Coma de baix. 

Deixa un comentari