Tortellà celebra la quarta trobada de colles geganteres

tortella_colles_geganteresTortellà va celebrar, dissabte, la seva quarta trobada de colles geganteres, que va comptar amb la participació d’unes dues-centes persones. A la cita de Tortellà hi prenen part les colles de municipis veïns, i compta amb el suport d’una població que es volca en aquesta festa.

Tortellà va reunir en un sol dia la majoria de les colles geganteres que hi ha a la Garrotxa. Un total de dues-centes persones van participar d’aquesta trobada, procedents de Castellfollit, Serinyà, Sant Esteve d’en Bas, Sales de Llierca o Cornellà de Terri, entre diversos municipis. És una de les concentracions geganteres més petites del país, segons la mateixa organització. A diferència d’altres colles, la de Tortellà està creixent en nombre de participants. Tot perquè els seus integrants reben una formació musical professional, que dóna un nou al·licient per participar en el seu grup. A banda d’aquesta implicació, el poble també es volca en aquesta festa, oferint qualsevol cosa als participants de la festa. Aquesta va ser la quarta trobada de colles geganteres al municipi de l’Alta Garrotxa, que ja comença a pensar en la reunió de l’any vinent.

 

Deixa un comentari