Nina posa la seva veu a les havaneres del grup Port Bo

nina_port_bo_olot

nina_port_bo_olotLa jornada del Primer de Maig a Olot va cloure de manera ben festiva, amb dues actuacions musicals de primer nivell: el concert dels Amics de les Arts i de Nina i el grup Port Bo. Aquest darrer, que combina la veu melòdica de Nina amb el repertori de cançons de taverna i havaneres del grup empordanès, va omplir la Sala El Torín d’Olot. A Prop del mar és el títol del darrer disc de Nina i el grup d’havaneres Port Bo, que també dóna nom als concerts de la gira. Una ruta que va fer parada ahir dimarts a Olot, a la Sala el Torín, que es va convertir per uns moments en una taverna per ambientar les músiques del concert.

D’aquesta manera, el concert s’allunya de l’havanera, un gènere més conegut pel gran públic, i transporta els assistents a resseguir la història d’aquestes primeres cançons que entonaven els cantaires a les tavernes de la costa. Unes músiques que ara es poden gaudir als auditoris de tot el país. Unes XXX persones van passar per les cadires d’aquesta taverna improvisada, fent camí a través d’un enfilall de músiques que evoquen a tardes salabroses a la riba del mar.

 

 

x