Eviten que una parella d’Olot es quedi sense habitatge

hipoteca_parella

hipoteca_parellaLa Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a Girona va aconseguir ahir que dos propietaris, un home de Salt i una parella d’Olot, signessin davant notari la dació en pagament del seu habitatge i poder cancel·lar així el deute hipotecari que no podien afrontar donant la propietat de l’habitatge al banc. En el cas de la parella olotina, el banc els ha condonat un dels dos deutes que tenen i han pogut alliberar l’avalador. Segons ha valorat la seva portaveu, Marta Afuera, aquestes “Són petites victòries que van pressionant i obrint escletxes” a un sistema que consideren del tot “injust”. Afuera ha explicat que en el que porten treballant ja han aconseguit sis dacions i en tenen dues més de molt avançades.

x